closing tag is in template navbar
timefactors watches



TZ-UK Fundraiser
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 301 to 315 of 315

Thread: Important notice regarding posting pictures

  1. #301
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    South yorkshire
    Posts
    2

    Important notice regarding posting pictures

    Last edited by KBeightyseven; 13th January 2019 at 15:36.

  2. #302
    Journeyman
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Prague, Czech Republic
    Posts
    52

    test

    test ok

  3. #303
    Journeyman
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Herts, UK
    Posts
    53
    test
    Last edited by omegasteve; 25th January 2019 at 10:32.

  4. #304
    Journeyman
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Herts, UK
    Posts
    53
    [IMG]IMG_2133 by STEPHEN HASKINS, on Flickr[/IMG]
    Last edited by omegasteve; 29th January 2019 at 20:04.

  5. #305
    Journeyman
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Herts, UK
    Posts
    53

    Test


    Sent from my iPhone using TZ-UK mobile app
    Attached Images Attached Images

  6. #306
    Craftsman Crispin's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Honah Lee
    Posts
    942
    Trying to insert some pictures into a sales add; have not done this for a while, any advice gratefully accepted (used to use photobucket but believe this is subscription now)
    Last edited by Crispin; 8th February 2019 at 22:13.

  7. #307
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Wexford, Ireland
    Posts
    7
    please ignore
    Attached Images Attached Images
    Last edited by St.Bruno; 11th February 2019 at 00:57. Reason: oops

  8. #308
    Craftsman
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Belfast, N.I.
    Posts
    547
    [img]value[/img][IMG]IMG_0495 by A M, on Flickr[/IMG]
    [IMG]IMG_0495 by A M, on Flickr[/IMG]

  9. #309
    Craftsman
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Coulsdon
    Posts
    709
    Test IMG_0301.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Edit - OK so how come I can see the photo in Taptalk but not when I come via the the main internet - anyone have any ideas?
    Last edited by KAS118; 17th February 2019 at 15:08.

  10. #310
    Craftsman
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Coulsdon
    Posts
    709
    Another go IMG_0325.jpgIMG_0325.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #311
    Grand Master SimonK's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    17,262




    And that's magic!

  12. #312
    Craftsman
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Coulsdon
    Posts
    709
    Quote Originally Posted by SimonK View Post


    And that's magic!
    Thanks Simon - but how did you do that?

  13. #313
    Craftsman
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Coulsdon
    Posts
    709
    Third go


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Hurraahhhhh....so its the Picture Icon you have to use (the one of the mountains) rather than the Paper Clip attachment one

  14. #314
    Grand Master SimonK's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    17,262
    I right-clicked on the image address of your photo and then 'copy', then opened the 'insert image' icon (looks like a photo) in the toolbar above and pasted the address into the box and clicked on OK. Alternatively you can post the image address and wrap [ img ] [/ img ] (but without the spaces) around it.

    Your third go worked, so obviously you've got the hang of it.

  15. #315
    Craftsman
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Coulsdon
    Posts
    709
    Quote Originally Posted by SimonK View Post
    I right-clicked on the image address of your photo and then 'copy', then opened the 'insert image' icon (looks like a photo) in the toolbar above and pasted the address into the box and clicked on OK. Alternatively you can post the image address and wrap [ img ] [/ img ] (but without the spaces) around it.
    Thanks - figured it out - I was using the attach file icon, rather than the picture one - and its now worked

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •